Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 15
  • Abril
  • 2020

Què és Còmic Barcelona?

Publicat per Mireia en Impresión, Trabajos realizados

La fira Comic Barcelona és un esdeveniment de còmics organitzat per Ficomic des de 1988. En aquest festival van autors, editors i lectors de còmic i constitueix una important referència per al còmic català i espanyol. Té com a objectiu donar visibilitat, difusió i promoció al còmic i al manga.

 

On i quan és el saló del Còmic Barcelona 2020?

El Saló del Còmic Barcelona 2020, degut a la situació del coronavirus, s'ha vist obligada a pasar-la al 2021 a la Fira Barcelona. El festival tindrà una durada de tres dies oberts de cara a el públic encara que el dijous estarà sol obert a professionals per generar Networking.

 

Algunes dades de la sala Còmic Barcelona 2019

Aquest any s'han creat dos nous espais: 

  • Comic Vision: reflecteix la creixent presència del còmic d'I + D de l'mitjà audiovisual i estarà lligat a l'auge de sèries i pel·lícules que adapten còmics.
  • Comic Fantasy: controlarà Cels Piñol i donarà visibilitat a la transversalitat del còmic amb els mons fantàstics dels jocs de rol, els jocs de tauler i les cartes que han estat referents a tants autors en els anys 80 i 90.

 

Quines activitats fer en Comic Barcelona 2020?

Algunes de les exposicions previstes per Comic Barcelona 2020 serà la celebració dels 50 anys de la publicació a Espanya de Mafalda, l'icònic personatge creat per Quino. Una altra de les activitats serà la mostra de l'auge del còmic infantil i juvenil. També donarà lloc una exposició protagonitzada per 'El veí', la sèrie de còmic del guionista Santiago Garcia i el dibuixant Pepo Pérez. A més de dues mostres sobre els guanyadors del Gran premi de l'2019, Antonio Altarriba i de la millor obra d'autor espanyol, 'Universo Albert Monteys.

 

Les diferents activitats es separen en les següents seccions:

 

Comic Pro

Es consolida al 38 Còmic Barcelona com un espai de networking, pensament, acció i oportunitats per al sector. Comic Pro està format per tres importants eixos: jornades professionals, revisió de portafolis i mercat de drets.

 

Comic Kids

Aquesta àrea pretén ser divertida perquè els més petits aprenguin a observar el món en què viuen a través dels còmics de forma didàctica i original. Comptarà amb activitats com Taller Comic on els petits crearan còmics; Comicplay on hi haurà jocs dedicats als còmics; Pintacares, on els nens es disfressaran dels seus personatges favorits; Comic Xapa per dibuixar i crear la una xapa personalitzada; Comicteca, una biblioteca de còmics.

 

Exposicions

Exposicions com les esmentades anteriorment, 50 anys de mafalda a Espanya, l'univers d'Albert Monteys, còmics infantils i juvenils, Altarriba, entre d'altres.

 

Activitats pedagògiques

Està secció comptarà amb concursos per als joves i nens així com activitats i tallers per a escoles.

 

Comic Fantasy

Secció per descobrir, retrobar i sobretot jugar a partides en plena era digital: clubs de rols, jocs de cartes, wargames, exposicions, taules rodones, demostracions, presentacions, presència d'editors, dissenyadors i il·lustradors de jocs ...

 

Comic Vision

s'ha convertit en l'I + d de l'mitjà audiovisual. Adaptacions de les vinyetes en imatge real. Aquesta secció neix com a reflex fonamental d'aquest moviment imparable: la relació entre l'art seqüencial i el cinematogràfic. S'ajuntaran els professionals del còmic i de el mitjà audiovisual que col·laboren en el dia a dia i que han assignat obres d'interès.

 

Altres activitats

Altres trucades: Cosplay, Fan Zone, Comic Stage, Auditori sala de cinema, Comic RPG, Comixperience i Fòrum Comic Barcelona.

 

Si estàs pensant en exposar a la fira Comics Barcelona 2020, en Pressing et proporcionem tot el necessari perquè l'estand del teu negoci sigui únic i atractiu.

 
Cómic Barcelona
Política de privacitat
Tornarr