Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 17
  • Setembre
  • 2018

Pressing, la teva impremta digital a Barcelona per al nou curs

Publicat per Mireia en Impresión

 

Pressing, la teva impremta digital a Barcelona per al nou curs

 

A la tassa que agafes cada matí per gaudir del primer cafè del dia. En el vinil de la porta del teu nou taller en què comences un nou camí professional. A les bosses de paper personalitzades que lliuraràs als teus clients en el teu pròxim esdeveniment. I fins a la invitació de casament per compartir amb la teva gent el sí vull més especial que mai diràs. Estem on tu vulguis. Volem estar amb tu.

 

Des de 1997 el nostre compromís no ha estat altre que el de acompanyar-te. En el teu dia a dia, en el teu treball, en els teus projectes més personals, en el teu temps lliure ... Quan tu tens una idea, nosaltres tenim una oportunitat per fer-la realitat. Així comencen totes les històries que hem anat escrivint o, millor dit, imprimint, des de Pressing. Per això som la impremta digital a Barcelona més gran. Perquè sempre hi ha temps i ganes per a un projecte més: el teu.

 

Si ens coneixes, esperem que hagis descobert que el nostre valor afegit és la possibilitat de realitzar tiratges curts, personalitzats, i amb acabats exclusius gràcies a la nostra aposta constant per la innovació tecnològica. Si mai has fet cap treball amb nosaltres, potser és ara el moment, quan comença el nou curs.

 

Segur que tens en ment molts reptes i has tornat de les vacances convençut que vas a aconseguir-los. Nosaltres també tenim un: el de veure'ns més vegades amb tu, encara que sigui de manera online i per aquí. Per això tornem al nostre bloc, que és també teu. Troba’t com a casa des de ja.

 

 

Perquè aquí t'explicarem les novetats de la nostra marca, els llançaments i moltes altres curiositats. Seràs el primer en saber tots els detalls. També volem treure a la llum alguns dels projectes que més ens emocionen mentre els portem a terme i compartir les tendències del sector, perquè no us falti la inspiració quan estigueu pensant com voleu que sigui el vostre pròxim producte. I per aconseguir-ho, per cert, comptareu amb avantatges com:

 

  1. Teamworks: és la millor eina de gestió de projectes d'impressió i de packaging. Permet el treball simultani i la comunicació en temps real entre els professionals que intervenen en el projecte.
  2. «Web to print»: és una eina web que et permet editar, personalitzar i aprovar, des de qualsevol ordinador, els teus treballs gràfics. Pots personalitzar i donar el vistiplau en línia des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.

 

A més, a Pressing tenim cura del medi ambient. Des del nostre equip volem contribuir a millorar el planeta i a fer-lo més sostenible tenint en compte les bones pràctiques ambientals i ajudant als nostres clients a fer-ho. Per aquesta raó, oferim:

 

  • Tintes de làtex: que són totalment innòcues per al medi ambient.
  • Papers reciclats: tots els nostres equips poden imprimir en paper reciclat.
  • Papers lliures de clor: que eviten els agents de blanqueig per donar al paper el color blanc que té com a conseqüència l'abocament d'elements contaminants al medi ambient.
  • Papers certificats pel FSC (Forest Stewardship Council): l'organisme encarregat de certificar que l'origen del nostre paper prové de boscos que seran replantats i conreats de manera sostenible.

 

Targetes de visita, carpetes A4, flyers, bosses de paper, targetes, adhesius i molts altres productes podràs personalitzar i imprimir per comptar amb una versió única i exclusiva.

 

La impremta digital a Barcelona amb servei integral

 

Si ens encarreguem de tot és perquè pensem que així, és més fàcil i còmode per a tu. Un equip humà complet t'oferirà les millors solucions per al teu projecte, per molt complex que sigui.

 

Tot, per poder seguir complint el nostre lema: si pots imaginar-ho, nosaltres podem imprimir-ho!

 

T'esperem cada setmana al blog de Pressing. Fins aviat!

 

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr