Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 1
  • Abril
  • 2019

Posa un roll up en el teu negoci

Publicat per Mireia en Impresión

Posa un roll up en el teu negoci

 
Encara no coneixes els avantatges d'un roll up? Només si és així, entenem que no hagis dissenyat un per al teu projecte. Aquest article podria fer-te canviar d'opinió. En quan descobreixis totes les seves funcionalitats, tu també posaràs un roll up en el teu negoci. 
El roll up continua sent una de les peces més destacades per a la promoció offline. I és que tipus de publicitat en format display ho té tot per a promocionar una idea o un negoci. No exagerem però millor, et comptem amb precisió els seus punts forts
  • Per a començar, la seva raó de ser. Amb un roll up pots comunicar el missatge que vols: des d'una petita gran idea fins a un nou producte que hagis llançat al mercat. Només has de trobar la forma idònia, la més cridanera i original perquè el disseny entre pels ulls.

 

  • Continuem parlant del seu transport i solo se'ns ocorre una paraula: fàcil. Moure un roll up d'aquí cap enllà és tremendament senzill. Com el pots enrotllar i desenrotllar, et permet guardar-ho en un vehicle o fins i tot portar-lo manualment fins al lloc en el qual vulguis instal·lar-lo. Normalment, el seu pes oscil·la entre tres o quatre quilograms. 

 

  • Fàcil també resulta el seu muntatge. No necessites instruccions ni ésser un expert per a instal·lar el teu roll up. Les coses, com més senzilles, millor, no creïs?

 

  • Una altra dels seus avantatges és l'adaptabilitat a qualsevol espai físic. No importa l'escenari que tinguis en ment. Segur que pots encaixar el teu roll up en algun racó. Per això, avui dia, ja els hem vist en multitud d'esdeveniments: esportius, conferències, congressos, fires, inauguracions…

 

  • La seva resistència és un motiu més per a confiar en aquest mitjà a l'hora de comunicar una idea o donar a conèixer la teva marca. El seu material, la lona, no només permet reflectir gràfiques en alta qualitat d'imatge, també ho fa apte per a allargar la seva vida en més d'una ocasió. 
 
Els roll ups de Pressing estan en diferents mesures. Només has d'indicar-nos quin model vols, quan ho necessites i la quantitat. 
 
Per a muntar un roll up, necessitaràs una estructura però si ja la tens, pots canviar la impressió de la teva roll up tantes vegades com vulguis sense comprar una altra estructura. La veritat és que quan descobreixis tu mateix aquests avantatges, sempre tindràs present aquesta peça i dissenyaràs més d'una. 
 

Si estàs a punt de dissenyar el teu roll up

Recorda que menys és més. No ocupis tot l'espai ni el carreguis amb molts elements gràfics, perquè això dificultarà assimilar tota la informació. Millor que siguin pocs, però ben estructurats. Tria imatges d'alta qualitat, atractives i originals. El teu logotip es mereix un lloc especial i a una grandària que pugui veure's a simple vista, fins i tot des de certa distància. I finalment, no oblidis reflectir la informació més bàsica així com les teves dades de contacte, en la part inferior, millor. Per exemple, crea frases curtes i impactants. Això són sol alguns consells. El disseny del roll up només depèn de tu. 

Són versàtils els roll up? 

No podíem oblidar-nos d'una altra dels grans avantatges. Fins ara hem vinculat el roll up al món empresarial però la veritat és que cada vegada es veuen més en altres escenaris com per exemple, en aniversaris o en noces, per a il·lustrar la data de l'esdeveniment o el menú estrella. La creativitat sempre és benvinguda en Pressing així que només has d'explicar-nos com t'imagines la teva roll up i nosaltres ho farem realitat. 
 
I per a aconseguir-ho, com sempre, combinarem una impressió de qualitat amb un servei eficaç i ràpid.
Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr