Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 31
  • Gener
  • 2020

Paint & Coatings, la feria especializada en la tecnología de la pintura

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Vols saber quina és l'única fira dedicada a el sector de les pintures i els recobriments? 

 

Paint & Coatings és una fira enfocada a les tecnologies de pintures i tractament de superfícies. Aquesta fira fomenta la innovació, el desenvolupament, la fabricació i el subministrament de pintures, recobriments i adhesius està destinada als proveïdors de la indústria de la pintura a Espanya.

En què consisteix la fira Paint & Coatings?

P & C neix amb la finalitat de fer un punt de contacte entre fabricants i proveïdors. Proporciona als assistents l'oportunitat de descobrir noves idees a més d'arribar a resoldre reptes des de diferents perspectives. També la fira serveix per aconseguir informació per al seu ús en l'entorn laboral. 

 

Per a aquest 2020, P & C està prevista celebrar-se el 18 i 19 de març a la Fira Barcelona, a la Plaça de Carles Buïgas nº 8.

 

Aquest esdeveniment organitzat per Step Exhibitions és una oportunitat d'interaccionar amb clients i / o clients potencials a més de poder exhibir i presentar noves idees i innovacions.

 

Durant la fira es podrà accedir de manera gratuïta als estands. A l'estar enfocada en la ciència i la tecnologia assistiran un seguit de professionals i experts en el sector que donaran conferències i presentacions comercials. 

 

Hi ha diverses raons per les quals exposar a P & C. No només interactues amb el mercat que t'interessa i reps feedback de la seva part, sinó que també formes part d'un esdeveniment únic, dedicat especialment a el sector de les pintures. És recomanable estar present i disposar del teu propi estand si el que busques és generar noves oportunitats en on es mouen els teus clients i / o possibles futurs clients.

 

Si no saps com preparar l'estand perquè sigui el més visible i autèntic possible, en Pressing estem disposats a ajudar-te.



 

Paint & Coatings
Política de privacitat
Tornarr