Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 2
  • Desembre
  • 2019

Packaging Nadalenc

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Nadal és l'època més idíl·lica de l'any. Està plena d'il·lusions i sobretot de regals! Per això hem volgut ajuntar els dos conceptes per parlar del packaging nadalenc.

Avui dia, amb la sobresaturació d'idees i dissenys el que més es té en compte són els detalls personalitzats.

Els regals materials són els que més predominen en aquestes festes per això el que més valorem no és el què sinó el qui, el com i el per què.

Per això, et parlem del packaging personalitzat i et portem diferents idees que pots aplicar a la teva empresa o negoci a l'època nadalenca.

 

Packaging per a empreses

El packaging té una especial rellevància en l'àmbit del màrqueting. S'ha convertit en una part essencial de l'estratègia. És, per dir-ho d'una manera més original, la carta de presentació de la teva empresa. Per això és important que sigui únic i impactant per així ser recordat en la ment dels nostres clients.

Per Nadal es crea l'oportunitat d'anar més enllà, de generar ambient nadalenc en cada aspecte que necessita de packaging. En Pressing et vam inspirar a compartir i personalitzar les il·lusions i l'amor que transmet el Nadal mitjançant aquest cartell, roll-up, targeta, adhesiu o tassa que tu decideixis regalar. I així, amb el valor afegit de personalitzar el Nadal, podem aconseguir un impacte molt més notori en aquesta època de l'any en què tots estem més oberts a donar i rebre: emocions, regals, il·lusions i amor.

L'època nadalenca és sens dubte una oportunitat a tenir en compte a l'hora de promocionar els nostres negocis de la manera més exclusiva possible.

 

Branding nadalenc

De vegades, només cal crear una bona estratègia de branding nadalenc per triomfar. El branding nadalenc serveix per treure la part més humana i creativa de les empreses. La gent està més oberta a escoltar, a comprar i a deixar-se impressionar. Per això, és important transmetre a través del teu packaging nadalenc (quan estigui creat el post afegir l'enllaç d'ell mateix en aquesta keyword) certs aspectes que ajudaran a generar impacte entre els consumidors.

  • Creativitat: El Nadal es pot veure com una oportunitat per deixar sortir el costat més creatiu de les empreses. Encara que ja estigui tot molt vist, per Nadal sempre hi ha algú disposat a veure més així que com més original i creatiu sigui el packaging, més es fixaran. Potenciar el valor diferencial de la teva marca i jugar amb les emocions nadalenques crearà una bona imatge d'empresa.

 

  • Emoció: No cal buscar alguna cosa sensible i dramàtic, amb tenir en compte la il·lusió, la família i certs aspectes característics del Nadal, l'emoció i els sentiments surten sols.

 

  • Solidaritat: Un aspecte molt important en aquestes dates és la bondat i l'amor. Tots tendim a estar més tous i a valorar més les relacions personals que tenim. Tenir un packaging solidari, com ara que sigui sostenible o que estigui destinat a persones desfavorides, pot causar un impacte favorable per a la teva marca.

Personalitza els teus dissenys de packaging

Personalitzar els dissenys de packaging és una bona manera de crear valor afegit a qualsevol producte idèntic que estigui en el mercat, A més, aconsegueixes generar una experiència a el client més especial. Al dissenyar el teu propi packaging estàs obtenint l'oportunitat de transmetre els valors i la filosofia de la teva marca.

Per això, és important personalitzar tot l'ambient nadalenc que vols crear i que tot tingui coherència amb l'estratègia pensada per Nadal. El més interessant per a aquestes dates és jugar amb les figures que més la caracteritzen i veure quina perspectiva és la més original.

És essencial transmetre els valors de l'empresa sempre de manera estètica i la elegant. Es poden usar tonalitats daurades i platejades així com elements brillants o cridaners perquè així sigui més fàcil de relacionar-lo amb el Nadal.

Per ajudar-te a crear un bon entorn nadalenc i que englobi tots els aspectes del teu negoci, et deixem algunes idees nadalenques a continuació.

 

Idees nadalenques

Hi ha moltes formes de crear ambient nadalenc per al teu negoci o empresa, aquí et deixem alguns d'elles:

Roll-ups o expositors publicitaris: Per a aquells que vulguin promocionar els seus comerços, què millor que fer-ho en Nadal? Es pot posar l'accent en les il·lusions nadalenques relacionant el servei o producte en això. Totes aquelles persones que passegin pels carrers il·luminats tindran en les seves ments el missatge que els transmetis.

  • Targetes nadalenques: Pots fer una demanda de targetes nadalenques per Nadal pensades per als clients o potser també per als empleats. En el cas que disposis d'un comerç sempre pot ser una bona manera de donar a conèixer els teus serveis o productes de manera divertida i emocional.

 

  • Calendaris: Crear un calendari personalitzat dels teus serveis o productes pot ser una bona manera de donar-te a conèixer a més de generar un record constant en la ment dels consumidors.

 

  • Cartells / Posters: Fer cartells publicitaris destinats al Nadal t'ajudarà a vendre més en aquesta època ja que la gent s'identificarà més amb el que veuen.

 

  • Bosses de paper o caixes de cartró: Les bosses personalitzades o les caixes de cartró dissenyades especialment per a l'època faran que estiguin presents durant molt de temps, fins i tot en altres estacions!

Packaging navideño
Política de privacitat
Tornarr