Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 26
  • Novembre
  • 2019

Merchandising Ultra Personalitzat última tendència en Branding

Publicat per Mireia en Impresión, Trabajos realizados

En Pressing vam assistir, col·laborant amb l'agència Aktiva Design, en l'esdeveniment Beauty Trends Summit 2019. Aktiva Design és una agència especialista en disseny de packaging per al sector de la bellesa i compta amb els mateixos principis d'innovació i tecnologia que Pressing.

 

Beauty Trends Summit 2019 és un esdeveniment internacional on s'analitza en profunditat l'avanç de el sector de la indústria de la bellesa des d'un punt de vista tecnològic.

 

Es va participar en l'esdeveniment per mostrar als visitants el poder de la ultra personalització del merchandising a favor d'una experiència completament personalitzada per als nostres clients.

 

Lluny queda l'ecosistema en el qual el centre de el procés de venda era el producte en si, en l'actualitat el centre sempre és el mateix, el client. Gràcies a la tecnologia HP SmartStream Mosaic, programari que proporciona als clients una peça única i original, el client queda al centre.

 

Cada disseny generat és exclusiu i totalment personalitzat, aconseguint així estalviar temps i facilitar la feina dels dissenyadors. Comptant amb infinites possibilitats gràfiques, el model Mosaic ens permet demostrar que l'atractiu està en el disseny. L'ús d'aquesta eina és perfecte per a edicions limitades o especials, ja que la impressora digital està especialitzada en tirades curtes.

 

La importància del merchandising ultra personalitzat

 

Llavors, per què diem que el merchandising ultra personalitzat és molt important en el sector de la bellesa?

 

Per la visibilitat i la personalització de l'experiència que ens proporciona.

 

El merchandising són totes aquelles tècniques que s'apliquen en el procés de venda per motivar l'acte de compra. Aquesta tècnica comercial ens ajuda a transmetre els valors i a crear una imatge més completa de la marca.

 

Un merchandising exitós aconsegueix incrementar les vendes i també a crear un record positiu en la ment de l'consumidor. La importància de saber utilitzar bé aquesta tècnica rau en la capacitat que té de captar i atraure l'usuari.

 

Al sector de la bellesa, el merchandising adquireix especial rellevància. L'aparença, el disseny i els detalls són veritablement importants per transmetre l'essència de la marca, així com el seu atractiu: ha de convidar a la compra. Dissenyar els aspectes de merchandising de forma detallada i homogènia aconseguirà crear una imatge de la teva marca molt més eficient i autèntica i aconseguirà crear una personalitat forta i duradora.

 

En Pressing li donem especial rellevància a un merchandising ultra personalitzat per poder mostrar el que de veritat importa de la nostra essència.

 

La participació en el Beauty Trends Summit 2019 ens va permetre posicionar-nos en el sector d'una manera autèntica i detallada. Un cop més hem aconseguit mostrar la nostra vocació per la innovació i la tecnologia i ens motivem per seguir avançant i creixent en el sector.

 

Si vols que els teus productes creuen tendència i llançar el Branding de la teva empresa on realment es mereix estar, no ho dubtis, HP SmartStream Mosaic amb Pressing és la solució, fes click aquí per saber-ne més.

Merchandising personalizado
Política de privacitat
Tornarr