Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 20
  • Febrer
  • 2020

In-cosmetics, l'esdeveniment líder d'ingredients de cura personal

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

En què consisteix la fira In-cosmetics

In-cosmetics té lloc cada primavera amb la finalitat d'unir proveïdors de cosmètics, especialistes en producció i comercialització comptant amb tots els ingredients per a la cura personal. L'exposició reuneix els proveïdors d'ingredients per a la cura personal (expositors) amb els fabricants de productes acabats (visitants), cadascun dels quals busca establir contactes, conèixer les tendències futures i descobrir nous productes.

 

L'esdeveniment considerat líder global per ingredients de cura personal, se celebrarà de l'31de març a el 2 d'abril a la Fira de Barcelona - Gran Via. La fira reuneix més de 800 expositors de matèries primeres, fragàncies, equips de laboratori, proves i solucions reguladores a més de comptar amb 12.000 visitants de la indústria cosmètica de més de 115 països. 

 

Al mostrar les tendències de la industria en tot el món, in-cosmetics Global ofereix les oportunitats comercials i de xarxes més rendibles per a la comunitat d'ingredients de cura personal a nivell mundial.

 

En 2019 es va aconseguir un 66% de visitants internacionals i un 34% de visitants francesos. A més de comptar amb 144 nous expositors, atraient així nous productes i serveis any rere any. 

 

El programa atrau visitants de fabricants líders, com Procter & Gamble, L'Oréal, Unilever i Estée Lauder, així com noves empreses independents, com Glossie, Korres i Ellis Faas. Cada any, els fabricants i proveïdors de cura personal tornen a l'esdeveniment per obtenir ingredients, aprendre i obtenir inspiració.

 

A l'assistir pots descobrir nous ingredients i tècniques; discutir, comparar i avaluar formulacions; ampliar coneixements i descobrir les últimes tendències de el sector; així com obtenir assessorament d'experts i especialistes globals.

 

Si estàs pensant en assistir a l'esdeveniment i exposar les teves idees de manera clara i personalitzada, en Pressing et proporcionem tot el que necessites per obtenir la millor versió del teu estand.

 
In-cosmetics 2020 a Barcelona
Política de privacitat
Tornarr