Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 15
  • Juny
  • 2020

Cosmetorium Barcelona

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Cosmetorium és un esdeveniment creat per la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC). Un fòrum dedicat a la formulació, fabricació i distribució de productes cosmètics, donant resposta a les necessitats dels professionals de sector i destacant la importància d'Espanya com a centre d'excel·lència en la indústria cosmètica.

 

Se celebra a Barcelona el 14 i 15 d'octubre de 2020 en el Palau de Congressos de Barcelona de la fira Montjuïc (Avinguda de la Reina Maria Cristina, s / n, 08004). 

 

Cosmetorium 2020

 

Inclou un complet programa de seminaris,a el dia amb els últims desenvolupaments tècnics, legals i comercials relacionats amb la producció i formulació de productes de cura personal i cosmètics. Es divideix en dues grans àrees:

  • Programa Científic:centrat en els problemes clau que enfronta la indústria cosmètica i altres àrees com màrqueting i tendències de mercat, producció i industrialització, temes de regulació i ciència i tecnologia.
  • Programa Tech Focus:sessions tècniques que ofereixen als visitants l'oportunitat d'obtenir una visió en profunditat de les novetats i última tecnologia d'ingredients, serveis i processos. L'accés és gratuït per als assistents.

 

Exposar en Cosmetorium

 

Si estàs pensant a acudir a la fira com a expositor, i necessites imprimir els productes per a la teva stand,et recomanem sens dubte fer-ho a Barcelona, ciutat on té lloc la fira: Evitaràs els costos de trasllat, i podràs imprimir material en cas de necessitar a última hora. En Pressing,el teu impremta de confiança, oferim tots aquests productes complementaris i els vam lliurar en qualsevol punt en un termini de 48 hores.


 

 

Cosmetorium Barcelona
Política de privacitat
Tornarr