Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 4
  • Febrer
  • 2020

Congrés Ebart: el futur de la reproducció assistida

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Ets científic, metge i / o expert en Reproducció Assistida i no saps si participar al Congrés Ebart? T'expliquem tot seguit de què tracta el congrés.

De què tracta el Congrés científic Ebart?

 

El Congrés Ebart és un congrés internacional organitzat per Eugin Group en què els professionals de sector sanitari poden actualitzar les seves habilitats mitjançant presentacions. Durant el congrés es comparteixen coneixements en el camp de la Reproducció Assistida sempre utilitzant un enfocament basat en l'evidència.

 

Aquest 2020 se celebra a Barcelona la tercera edició de Congrés Ebart els dies 26 i 27 de març. L'objectiu d'aquest esdeveniment és reunir experts i professionals de sector de la reproducció assistida i discutir temes d'actualitat des d'una perspectiva crítica sobre art basat en l'evidència.

 

Per a aquest 2020 ja es preveu que assisteixin més de 30 professionals, docents i especialistes en el sector de la biologia, medicina i reproducció assistida per a impartir conferències. 

 

En 2016 es va celebrar per primera vegada el Congrés Ebart i van assistir més de 300 professionals de tot el món. Era la primera vegada que s'abordava la medicina basada en l'evidència en els tractaments i tècniques de reproducció assistida, tal com s'apliquen actualment. 

 

A el passat congrés EBART van assistir més de 400 professionals de la salut de 24 països. El congrés, entre altres temes, va abordar la importància de com els professionals de la Tecnologia de Reproducció Assistida han de educar-se cap a un enfocament de la medicina basat en l'evidència sense complexos i sense cap tipus de por. A més, sobre el fet que hem de ser cada vegada més conscients que l'educació en una etapa primerenca de la vida és la pedra angular en la lluita contra la fertilitat.

 

Si estàs pensant en assistir a l'esdeveniment i exposar les teves idees de manera clara i personalitzada, en Pressing et proporcionem tot el que necessites per a l'estand.

Congres Ebart
Política de privacitat
Tornarr