Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 15
  • Juny
  • 2020

Caravaning Barcelona

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

Caravaning és la fira internacional de la caravana i el càmping i se celebra al recinte de Fira Gran Via de Barcelona (Avinguda Joan Carles I, 64, l'Hospitalet de Llobregat). 

 

Caravaning 2020

 

En l'edició de 2019 va tenir més de 68.000 visitants, i més de 100 expositors.Tots els sectors estan representats presentant les últimes novetats i tendències de el sector: des expositors d'autocaravanes, accessoris, remolcs, i tot el relatiu a camping.

 

En 2019, el conegut actor Pablo Chiapella, (popular per la sèrie de televisió "La que se avecina"), s'uneix a el moviment del caravaning i comparteix la seva experiència a través de les xarxes socials, utilitzant el hashtag escollit per a la fira: # IAmCaravaning.

 

Durant el saló, la comunitat es reuneix en 4 grans espais temàtics, segons el gust de cada assistent:

  • Barcelona Overland:per als amants del turisme d'aventura que combina vehicles offroad camperizados amb les últimes novetats.
  • Glamping:Acampar de luxe, tendència a l'alça: des de botigues de campanya tipus "safari" fins tipis indis, cabanes als arbres o bungalows de fusta.
  • Caravaning Kids:espai pensat per als més petits amb activitats per a ells.
  • Gastrovaning:l'àrea gastronòmica de la fira, on podràs trobar espais de "street food" tematitzats en caravanes vintage.


 

Exposar a Caravaning

Si estàs pensant a acudir a la fira com a expositor, i necessites imprimir els productes per a la teva stand, et recomanem sens dubte fer-ho a Barcelona, ciutat on té lloc la fira: Evitaràs els costos de trasllat, i podràs imprimir material en cas de necessitar a última hora. En Pressing, el teu impremta de confiança, oferim tots aquests productes complementaris i els vam lliurar en qualsevol punt en un termini de 48 hores.


 

Caravaning Barcelona
Categories: Impresión , Trabajos realizados Tags: Digital
Política de privacitat
Tornarr