Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 14
  • Febrer
  • 2020

B - Travel 2020, l'esdeveniment de turisme internacional a Barcelona

Publicat per Carles en Impresión, Trabajos realizados

 

B- Travel és la fira dedicada als sectors de turisme, viatges, automòbil i oci. Aquest esdeveniment d'abast internacional se celebrarà de l'27 a el 29 de març de 2020 a Barcelona. Sent la 28º edició que se celebra, de caràcter professional i obert a el públic, tindrà lloc al Recinte de Montjuïc, Palau 8. 

Està pensada perquè les empreses utilitzin la fira com a plataforma de negocis per a fer networking amb altres professionals i descobrir quines novetats i tendències hi ha en la indústria. 

Durant l'esdeveniment s'imparteixen una sèrie de debats, conferències i seminaris sobre el més nou i actual dins de el sector turístic. Tot en la fira està ambientat i inspirat perquè sigui una experiència real de viatge. El més destacat de l'B - Travel però, són les seves activitats.

Per què hauries d'anar a l'B - Travel?

 

Les activitats que es van a realitzar aquest any volen transportar els visitants i assistents a viure una autèntica experiència de viatge. Per això es van a celebrar les següents accions:

B - Delicious

A través de la gastronomia aconseguiràs descobrir el món. Aquesta activitat consisteix en que amb 1 € per tiquet, es podrà accedir a més de 20 estands i 100 degustacions de cuina i vi on tastar plats de cuina de diferents cultures.

B - Travel Market

Per a aquells que vulguin planejar un viatge econòmic i amb les millors condicions, aquesta és la seva activitat! B-Travel market consisteix en un assessorament gratuït de les agències de B-Travel que et proporcionaran els millors preus i serveis de manera personalitzada i amb garanties.

B - Travel Passport

Aquesta activitat consisteix en una gimcana organitzada per B - Travel durant el saló. Descobriràs les millors degustacions gastronòmiques, premis i descomptes i hi haurà ofertes de fins al 50% a Renfe i més de 20.000 € en premis.

B - Industrial

Aquesta acció consisteix en un espai amb les millors propostes basades en l'antic patrimoni industrial i les visites a actuals empreses en actiu per descobrir una destinació a partir d'el turisme industrial. A més, també comptarà amb una Àrea d'Activitats per als visitants que vulguin dur a terme tallers, tastos, demostracions, etc. També es realitzaran unes jornades per a professionals on es presentaran les novetats de projectes i productes d'aquesta modalitat turística. 

B - Travel Enoturisme

Aquest 2020 s'ha afegit aquesta nova activitat. Es tractarà d'un espai que reunirà productors, rutes del vi, agències especialitzades en enoturisme i altres serveis turístics relacionats amb el turisme de el vi.

Premis Alimara CETT Barcelona 

Aquests premis que se celebren durant l'esdeveniment, guardonen campanyes, accions i estratègies que tenen com a eix principal la innovació en l'àmbit turístic, hoteler i gastronòmic.

 

A més, cal destacar que B - Travel ha aconseguit postular-se com el saló turístic de referència al sud d'Europa. En 2019 van acudir entre 25.000 i 30.000 assistents. 

La fira comptarà amb 5.000m2 d'extensió i 200 expositors per donar a conèixer l'oferta de turisme experiencial. A l'ésser d'abast internacional, van totes les comunitats autònomes i més de 40 països diferents.

Si estàs pensant en assistir a l'esdeveniment i exposar les teves idees de manera clara i personalitzada, en Pressing et proporcionem tot el que necessites per a l'estand.

 

B-travel
Categories: Impresión , Trabajos realizados Tags: Digital
Política de privacitat
Tornarr