Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 28
  • Octubre
  • 2018

Acabats premium: què és l'UVI relleu digital

Publicat per Mireia en Impresión
Acabados premium

Què és l'acabat UVI en relleu digital?

Una de les coses que et vam prometre quan vam començar la nova etapa d'aquest bloc era que et anàvem a obrir les portes de bat a bat de Pressing, la teva impremta digital preferida de Barcelona.

 

Això vol dir que no només t'explicarem tendències o novetats que introduïm en el nostre catàleg. També t'explicarem com treballem perquè rebis la comanda tal i com la imaginaves. És a dir, crearem el nostre propi diccionari gràfic en el qual podràs entendre millor en què consisteixen algunes de les nostres tècniques. Per a nosaltres formen part del dia a dia, però és normal que tu tinguis dubtes. Si les entens, serà més fàcil per a tu fer les comandes i decidir com vols el teu producte. I si tot i així vols resoldre alguna cosa, sempre podràs contactar amb nosaltres.


Tecnologia i artesania a la mateixa impressió


Al gener de 1997 va començar tot, amb la fundació de Pressing i amb la certesa que la impressió digital seria el futur. Això ens ha distingit des del primer moment, perquè sempre hem tingut present la innovació tecnològica. 

 

No obstant això, continuem pensant que, en una impremta com la nostra, l'artesania està encara molt present. Per artesania, nosaltres entenem el valor de fer les coses de forma personalitzada, centrant-nos en els detalls i donant importància a les coses petites. Artesania és amor pel que fem i entrega total. Si això és artesania, així seguirà sent Pressing, per molt que la nostra aposta sigui també l'última tecnologia. Per què escollir quan tot pot conviure en la mateixa impremta?


Avui us expliquem en què consisteix un dels acabats més destacats que pots sol·licitar en les teves comandes: el UVI en Relleu Digital.

 

El UVI en Relleu Digital, un dels nostres acabats més premiums

 

El vernís UVI s'utilitza en impressió per aconseguir un acabat en relleu brillant. Per a això, s'utilitza la il·luminació ultraviolada. D'aquesta manera, s'endureix molt més la superfície i així es pot realçar respecte a les altres.


Com que és un procés totalment digital, no requerim de pel·lícules, ni planxes, ni pantalles. En primer lloc, enviem el disseny o document amb les dades directament des de l'ordinador i després, és la màquina la que aplica, amb una altíssima precisió, el polímer UVI sobre l'element a ressaltar.


Quins productes amb UVI en Relleu Digital podem crear?

 

  • Targetons i Targetes de visita: aquesta tècnica no depèn de la mida així que es pot emprar en petites superfícies.
  • Menús de restaurant: si el menjar entra pels ulls, comença dissenyant una carta única i exclusiva.
  • Bosses de paper: perquè cada vegada són més els comerços que les trien, quan ho fan, no dubten a personalitzar el disseny i apostar per aquesta tècnica.
  • Invitacions: de noces, d'aniversaris o dates especials.
  • Packaging: tots els productes que formen part dels elements de packaging han d'estar dissenyats en concordança amb la marca. Amb aquesta tècnica, pots trobar la línia que més et encaix.

Però a més,
 

  • Etiquetes
  • Carpetes
  • Revistes
  • Adhesius
  • Sobres
  • Llibres
  • I molts més


Els resultats són realment espectaculars: podràs tocar i notar el relleu, alhora que descobrir noves sensacions que van més enllà de la impressió. Es poden combinar en una mateixa impressió diferents tipus textures de UVI en Relleu i aplicar-lo a ambdues cares. Podem a més combinar UVI en Relleu i Stamping en una mateixa cara.


Un dels valors afegits més importants d'aquest acabat és que pots personalitzar les teves impressions amb UVI en Relleu Digital, cosa que fins ara era impossible d'aconseguir amb les tècniques tradicionals analògiques. Fes teu el producte, fes-ho únic.


El farciment amb UVI en Relleu Digital augmenta la qualitat del producte imprès. S'aconsegueix així un acabat brillant i un tacte 3D en tota la superfície o únicament en la zona que vols destacar. És com si el producte recuperés tota la vivesa i la mantingués per sempre.


Tens preguntes sobre els nostres acabats o vols ajuda per crear un producte? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu. Què et sembla aquesta tècnica? On la utilitzaries?

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr