Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
Ref. 001FECUA

Targetes de visita quadrades

Ref. 001FECUA

Llestes per a la teva pròxima oportunitat.

Senzilles, útils i eficaces. I sobretot, úniques. Les nostres targetes de visita estàndards són tot el que necessites per a la teva pròxima oportunitat.


Tots els preus inclouen IVA i despeses d'enviament.

Quantitat Sense pressesEntrega en 4 dies EstàndardEntrega en 2 dies UrgentRecollida a botiga en 6h
100 65,76 € 82,20 € 119,18 €
200 109,97 € 137,47 € 199,33 €
300 129,99 € 162,49 € 235,61 €
500 154,47 € 193,09 € 279,98 €
Característiques arxiu: Plantilla targeta de visita 55x55 estàndard   Plantilla targeta de visita 55x55 amb cantells roms   Guia ràpida per a la creació de documents per a impressió  

A l’escollir aquesta opció, els nostres professionals de Pressing s’asseguraran que el teu arxiu tengui la configuració i format correctes.

Important:
Si no s’escolleix l’opció de revisió professional s’entendrà que els documents estan correctes i s’imprimiran sense realiztar canvis.

Per a la modalitat "Urgent Recollida a botiga en 6h" solament hi ha disponibilitat de recollida a botiga.

Combinem alta qualitat d'impressió amb un servei ràpid i competitiu.

  • Papel Estucat mat
  • Tamaño 55x55 mm
  • Peso 350 gr
  • Impresión Impressió 2 cares
  • Plastificado Sense plastificar
  • UVI relieve UVI relleu a 1 cara
65. 76 €
Comprar
Formes de pagament
Targetes de visita quadrades

Llestes per a la teva pròxima oportunitat.

Senzilles, útils i eficaces. I sobretot, úniques. Les nostres targetes de visita estàndards són tot el que necessites per a la teva pròxima oportunitat.


Tots els preus inclouen IVA i despeses d'enviament.

El millor de tu és el que pots fer per la resta. El teu talent, la teva professionalitat i el teu compromís es mereixen una targeta amb la que et sentis identificat.


Imprimeix la teva targeta amb nosaltres


Tria la quantitat, envia'ns el disseny i rep la teva targeta en el termini acordat. Tres passos tan senzills perquè tinguis la teva pròpia targeta. Amb nosaltres, el procés és ràpid, segur i còmode. I, per descomptat, tot online. Entre totes les opcions d'acabats, només has d'escollir els que millor s'adapten a tu i si, durant el procés de compra tens algun dubte, el nostre equip estarà a la teva disposició per a seguir endavant amb el procés de compra. Perquè a Pressing, a més d'imprimir targetes, creem solucions.


En la teva estratègia de comunicació i màrqueting, has de comptar amb aquest element per consolidar la teva marca personal o corporativa. Ser únic és el que dóna resultats. Per això, a Pressing fem targetes de visita senzilles, útils i eficaces amb el teu estil com a punt de partida. Úniques com tu.


Tu qui decideix com vol que siguin els acabats de la targeta. Al fibal, tu ets qui traurà aquesta targeta quan arribi la propera oportunitat. A Pressing sabem que arribarà i si alguna cosa volem, és que quedis bé.

Política de privacitat
Tornarr