Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 18
  • Febrer
  • 2020

Only Tattoo Barcelona, l'esdeveniment de Barcelona on es reuneixen els millors tatuadors d'Espanya

Publicat per Mireia en Impresión, Trabajos realizados

Què és la Only Tattoo Barcelona?

 

Only Tattoo Barcelona neix de la Barcelona Tattoo Expo. Consisteix en un esdeveniment on assisteixen alguns dels millors tatuadors que hi ha a Espanya.  

L'objectiu de la convenció és la divulgació de l'art del tatuatge, a través d'una mostra dels grans artistes existents al nostre país. Hi assistiran tatuadors com Adri Anomia, Huelves Shaman, Aaron Malden, Dimonia, José Bandera, Pepo Errando, entre d'altres 80 artistes més.

 

Only Tattoo Barcelona se celebrarà al Pavelló Z6 (Pavelló d'Itàlia), davant de les mítiques Fonts de Montjuïc en els dies 27, 28 i 29 de març. Durant els tres dies es realitzaran exhibicions, espectacles així com hi haurà sessions de DJ i concerts per animar l'ambient. Una altra modalitat que es podrà trobar és que durant la convenció es realitzaran tres concursos diaris a més d'un concurs a la millor obra de la convenció.  

 

La fira obrirà les portes a les 12: 00h amb el que podràs comprar la teva entrada a la taquilla a la teva arribada a l'recinte. En cas que ja disposis de l'entrada anticipada, podràs accedir a partir de les 11:30. Els preus seran els següents: Divendres 27 costarà 10 €, el dissabte 28, 15 € i el Diumenge 29, 12 €. En el cas que vulguis comprar passi de dos dies el preu sortirà a 20 € i dels tres dies a 30 €. Els nens / es fins a 12 anys podran entrar gratuïtament. Els nens / es que tinguin de 12 a 16 anys els sortirà l'entrada per 8 € sempre que vagin acompanyats d'un tutor / a legal.

 

El nombre d'estands s'ha limitat a causa de la capacitat de l'pavelló. Cada any hi ha més demanda per poder accedir a la fira per això és imprescindible passar una selecció prèvia. Això es fa enviant les dades de l'estudi, sis fotografies dels treballs de l'tatuador en particular, i en enllaç a les xarxes socials. Aquest material haurà de ser enviat al correu electrònic: info@onlytattoobarcelona.com. 

 

Aquí recau la importància de diferenciar el teu estand a causa que hi ha molts i la majoria amb la mateixa finalitat. En el cas dels expositors, han de tenir en compte que l'estand de destacar de la manera més agradable i visual possible.

 

Si estàs pensant en assistir a la fira com a expositor i vols diferenciar-te i destacar, en Pressing estarem a la teva disposició per ajudar-te i assessorar-te en tot moment.

 
Only Tattoo Barcelona
Política de privacitat
Tornarr