Horari d’atenció comercial: De Dill. a Div. de 9h a 18h
  • 20
  • Novembre
  • 2018

Black Friday 2018

Publicat per Mireia en Impresión
Black Friday 2018

Des de fa uns anys, el calendari té una cita ineludible. El 23 de novembre, els descomptes són els grans protagonistes i arrenca així, la temporada de compres nadalenques. Si tens un negoci, segur que vols preparar el Black Friday 2018 per sorprendre els teus clients. T'ajudem?

 

Sempre és un dia després de la tradició nord-americana d'Acció de Gràcies. Per això, en aquesta ocasió, el Black Friday 2018 se celebra el quart dijous de novembre o, el que és el mateix, el dia 23. Amb la data apuntada a les agendes no hi ha molt més per pensar. O sí, perquè, què vas a organitzar a la botiga o negoci? Has preparat algunes sorpreses? Quins descomptes vols oferir?


Només 24 hores que, en el fons, amaguen moltes més de treball. L'avantatge per als clients és que poden trobar aquests productes que tant desitgen a preus reduïts. Davant l'arribada de tantes despeses per Nadal, ningú vol perdre aquests avantatges i, durant les setmanes prèvies, és normal anar apuntant allò que més ens interessa i que volem aconseguir al Black Friday 2018, ¡si no se'ns avancen, és clar!


Ells, els clients, rastrejaran els anuncis i ofertes que es publiquin els dies previs. Vosaltres, si teniu negocis o comerços, ja siguin botigues físiques o bé electròniques, viureu tots els preparatius perquè tot surti segons el previst. I per cert, en alguns comerços, les ofertes s'allargaran tot el cap de setmana fins al Cyber ​​Monday -esdeveniment de descomptes exclusivament en compres en línia-, que se celebrarà el dilluns 26.

 

Sis consells per preparar el Black Friday 2018

 


• Si tens una botiga online, comprova que el funcionament és correcte. No ho deixis pel dia abans i revisa que tots els processos estan preparats per a la voràgine d'activitat que s'acosta. Un dels aspectes més delicats és la capacitat de transferència de dades contractada amb el teu hosting. Evita les sorpreses!

 

Més comandes, més enviaments. Segur que vols que augmentin les transaccions però, estàs preparat per fer front a tanta demanda? I és que això vol dir que hauràs de comptar amb els recursos adequats per abastir i que totes les comandes arribin al seu temps i al seu destí, tal com els clients han sol·licitat.

 

Una campanya específica. Tot i que el Black Friday 2018 dura poc, hi ha una manera de treure-li partit: dissenyant una campanya original, única i que sorprengui als clients. Però abans, crea un estratègia i respon a totes aquestes preguntes que t'ajudaran a dirigir als teus objectius. Quins productes vols potenciar? Vols nous clients?

 

• Per què no dissenyar una Landing Page amb els teus productes en promoció o el missatge principal de la teva campanya? Com si del punt de trobada es tractés de tots els canals que tens, des de la landing page pots portar trànsit cap als destins que tu vulguis.

 

Un catàleg Black Friday 2018. Quan tinguis clares les promocions d'aquest dia, pots dissenyar un catàleg. A la gent li segueix agradant aquest format perquè és una forma ràpida i amena de rebre informació. A Pressing tenim la maquinària més sofisticada per imprimir catàlegs i revistes amb la millor qualitat en el menor temps possible. Així que encara ets a temps de preparar el teu, amb tot tipus d'acabats i el millor paper del mercat, perquè els productes de la teva empresa o marca es diferenciïn, per la seva espectacularitat, dels de la teva competència.

 

Col·leccions de cupons és el que solen fer moltes persones durant aquests dies. I és que serveixen tant per a plataformes online com per botigues físiques. En el primer cas, els pots situar a la teva web i gestionar-los a través d'un codi, per augmentar les compres i la conversió. En el segon cas, els pots repartir dies abans perquè ningú es quedi sense el seu. Això sí, el disseny sempre és important i has reflectir l'essència de la teva marca. Una de les combinacions que pots fer és incloure aquests cupons descomptes en petits fullets informatius. Tan senzill com escollir un tipus de plegat, especificar les mesures (Din A4, Din A3, Din A5 o altres), seleccionar el tipus de paper, indicant si es vol imprès en tinta negra o de color i si es prefereix plastificat o sense plastificar . Així, el resultat final serà més complet.

 

Si tens altres idees per al teu Black Friday 2018 en què necessites imprimir un projecte, escriu-nos per començar a preparar-lo. A Pressing també estem preparats per viure-ho amb tu!

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr